Avantajele imprumuturilor de la Cetelem

In 2014 romanii au posibilitatea sa ia imprumuturi nebancare mult mai ieftine. Este stiut faptul ca, in general, imprumuturile nebancare sunt pe cat de rapid acordate, pe atat de scumpe. Insa concurenta crescanda din ultimii ani a determinat institutiile financiare nebancare sa scada preturile imprumuturilor rapide. Astfel ca au aparut pe piata oferte foarte interesante, cu dobanzi comparabile cu cele ale creditelor bancare.

Liderul de piata creditelor de consum din Romania, dar si din Europa este Cetelem IFN SA. Aceasta companie vine in sprijinul romanilor cu o varietate de servicii de creditare pentru persoanele fizice, la preturi surprinzator de accesibile. Practic, persoanele care au nevoie de un imprumut rapid pot beneficia de:
– credite in magazin
– credite de nevoi personale
– credite de nevoi personale cu ipoteca
– carduri de credit
– credit auto

Iata cateva dintre avantajele contractarii unui imprumut nebancar de la Cetelem:
– DAE incepand cu 10,9%
– plan de protectie prin asigurare
– dobanda si rate fixe pe toata durata de creditare
– preaprobare in 10 minute prin telefon sau internet
– analiza dosarului si acordarea creditului foarte rapide
– fara avans, fara giranti
– fara comision de analiza
– documentatie lejera

Inainte insa de a aplica pentru un imprumut nebancar de la Cetelem trebuie sa stii daca esti sau nu eligibil pentru a obtine creditul. Asadar, ca sa indeplinesti conditiile Cetelem de acordare trebuie sa fii cetatean roman cu domiciliul sau resedinta in Romania, cu varsta intre 18 si 70 de ani (inainte de ultima data scadenta) si sa ai minim 3 luni vechime la ultimul loc de munca. Avantajos este faptul ca pot primi imprumuturi rapide de la Cetelem si agajatii pe perioada determinata, cu conditia ca aceasta perioada sa fie mai mare de 6 luni. De asemenea, pe langa salariati, mai pot primi credit rapid si pensionarii si liber-profesionistii (PFA).

Urmatorul pas dupa ce ai intrat in legatura cu un consultant Cetelem este sa iti pregatesti dosarul de creditare. In functie de produsul nebancar pentru care ai optat, acesta trebuie sa contina urmatoarele documente: o copie a actulului de identitate, adeverinţă de venit (nu mai veche de 10 zile calendaristice), cerere de acordare a unui produs financiar – formular tip, pentru pensionari: ultimul Talon de pensie (nu mai vechi de o lună), fisa fiscala (pentru anul fiscal anterior), adeverinţa de venit si, eventual, cea mai recentă factură de utilităţi şi/sau Adeverinţă de la Primărie (pentru confirmarea domiciliului).

Acest articol a fost publicat în oferim imprumuturi rapide. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *