CashExpres – Expres pentru tine

Creditul de nevoi personale de la CashExpres sunt o noua gaselnita a Garanti Bank, care vine in sprijinul clientilor sai cu produse financiare cat se poate de accesibile. CashExpres este de fapt un pachet de servicii oferite de SC RALFI IFN S.A., companie care functioneaza pe piata sub numele de Garanti Credite de Consum. Practic, poti sa accesezi un credit de nevoi personale cu aprobare ultra-rapida, sau poti chiar refinanta credite deja existente.

Asadar, daca ai nevoie de bani rapid, fara bataie de cap si la un pret decent, atunci citeste mai departe avantajele imprumuturilor nebancare CashExpres:
– este un imprumut rapid nebancar fara garantii
– au o procedura foarte simpla de aplicare
– ai rata fixa pe toata durata creditului
– poti veni cu un co-platitor
– primesti raspuns foarte rapid, in doar 24 de ore
– ai parte de transparenta totala: stii mereu in ce stadiu se afla dosarul tau
– ai consultanta chiar la tine acasa sau la birou.

Mai exact, daca vrei sa obtii un credit de nevoi personale si te gandesti sa optezi pentru Creditul Comod, atunci nu trebuie decat sa ai intre 21 si 69 de ani, sa ai vechime in munca de minim 18 lumi si 6 luni la ultimul angajator si un venit pe care il poti justifica prin acte: adeverinta de venit sau ultimii 3 fluturasi, declaratie venituri anul anterior. La dosar va trebui sa mai adaugi o copie a actului de identitate, impreuna cu ultima factura de utilitati. Evident, actele enumerate sunt valabile doar pentru angajati. Pensionarii si PFA vor avea nevoie de alte documente in dosar.

Acest articol a fost publicat în oferim imprumuturi rapide. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *