Credit de nevoi personale

Creditele pentru nevoi personale, sau mai frumos denumite – creditele pentru visurile tale, ne dau uneori batai de cap pentru a le obtine. Bancile sunt din ce in ce mai exigente, angajatorii au micsorat salariile si, dupa ce ca acum sunt mici, nici nu sunt trecute in totalitate pe cartea de munca. Sa fim realisti!

Cei mai multi angajatori (ne referim in special la IMM-uri) evita sa functioneze 100% legal si sa mai treaca in cartea de munca a salariatului venitul lui integral deoarece taxele pe care ar trebui sa le plateasca la stat ar fi extrem de impovaratoare… Si atunci, domnule salariat, harnic si onest, mai ia tu credit de nevoi personale de la banca daca mai poti. Si stai linistit, ca si daca ai avea intregul venit pe cartea de munca, tot ai avea sanse maxime ca banca sa iti respinga cererea de creditare. Nu pentru ca tu nu ai fi in regula, ci pentru ca firma la care lucrezi nu a inregistrat profit in ultimii ani…sau mai bine zis, angajatorul a decis ca firma sa nu aiba profit. Il intelegem si pe el, dar cu visurile tale cum ramane?

Noroc ca mai exista pe piata si institutii care acorda credite de nevoi personale in conditii mai relaxate, fara sa mai faca un milion de verificari si verificari la verificari, asa cum se intampla la banca. Pur si simplu te duci cu fluturasul de salariu sau cuponul de pensie, cu actul de identitate si cu un extras de cont de la orice banca din Romania si in maxim 48 de ore ai primit creditul de nevoi personale de care ai nevoie. Evident, nu uita sa te interesezi inainte in ce conditii primesti banii si care sunt sumele pe care IFN-ul respectiv le ofera. In general, conditia este ai intre 21 si 69 de ani si un venit stabil de minim 270 de lei.

Sunt chiar si IFN-uri care iti transfera banii in doar 60 de minute de la aprobare. Iar daca esti deja clientul lor, atunci iti fac in maxim 60 de minute de la semnarea contractului transferul banilor in contul tau. E simplu, nu?

Din ce in ce mai multi romani aleg sa apeleze la creditele de nevoi personale oferite de IFN-uri, tocmai din cauza faptului ca au venituri mici pe cartea de munca, iar bancile nu le acorda sumele de care au nevoie in aceste conditii.

Atentie insa! Avand in vedere faptul ca dobanzile sunt destul de mari la aceste credite de nevoi personale, este bine sa le tratati ca pe imprumuturi rapide pana la salariul urmator. In felul acesta nu va impovarati cu datorii peste puterea dumneavoastra financiara.

Acest articol a fost publicat în oferim imprumuturi rapide și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *