Credit nebancar urgent si comod prin SMS

Cati dintre dumneavostra nu ati avut nevoie la un moment dat de o suma de bani ? Daca nu sunteti adeptul imprumuturilor de la rude sau prieteni, probabil v-ati gandit sa faceti un credit bancar, numai ca aprobarea pentru un astfel de imprumut dureaza mult iar dosarul de care aveti nevoie este extrem de stufos. Dar ce ati spune daca ati putea face rost de bani stand comod in fotoliul de acasa ? Ce ati spune daca ati face acest lucru chiar daca ati fi la serviciu, intr-o sedinta, sau la o intalnire de afaceri sau cu prietenii ? Si cum nimic nu este imposibil, Ferratum s-a gandit sa va implineasca aceste dorinte si sa puteti solicita sume mici de bani doar printr-un sms de pe telefonul mobil.
Sistemul de microcreditare prin sms a fost implementat cu succes in 17 tari europene sia solutionat problemele financiare a peste 1,8 milioane de oameni, Ferratum aduce si in Romania serviciul de credit prin sms. Acesta este un serviciu accesibil oricarei persoane din mediul rural sau urban, ce poate aduce imprumutul necesar fara acte, in cel mai scurt timp, la cea mai apropiata sucursala CEC Bank din orasul dumneavoastra. Cu creditul prin sms, Ferratum vrea sa revolutioneze modul de acordare a microcreditelor in Romania, usurand accesul oricui la un imprumut rapid.

Odata ce sunteti in baza de date de la Ferratum, aveti avantajul de a solicita un credit simplu si rapid printr-un sms, iar dupa analizarea cererii primiti raspuns imediat, fara a cere justificari in privinta utilizarii banilor, avand posibilitatea sa va ridicati suma ceruta chiar in aceeasi zi. Va sugeram ca atunci cand aveti nevoie de o suma mica de bani, rapid, fara acte si aprobari sa apelati la microcredite, iar singurul loc unde puteti beneficia de mai multe avantaje in acest sens este Ferratum. Incepand cu cel de-al doilea imprumut, puteti trimite cererea oricand si comod, fara prea mult efort prin sms la 1781 cu tarif normal in orice retea, trimitand textul de pe numarul de telefon folosit la cererea de credit precedenta.

Microcreditul de la Ferratum este un imprumut la care poate apela orice cetatean care are implinita varsta de 21 de ani si venituri lunare. Acest microcredit este numai pentru nevoi urgente si neprevazute si asta deoarece nu se face decat pentru sume mici pe care le veti putea rambursa in mai putin de 45 de zile. Ele trebuie sa reprezinte doar o mica parte din venitul lunar al familiei dumneavoastra. Cand spunem sume mici ne referim la faptul ca puteti beneficia de pana la 250 de RON, iar pe masura ce deveniti client fidel si va achitati imprumuturile la timp, puteti beneficia si de sume mai mari in valoare de pana la 1.290 RON. Dupa aprobarea creditului banii ii veti primi unde doriti dumneavostra, fie de la orice agentie CEC Bank, fie intr-un cont bancar dar asta se aplica numai in cazul in care sunteti client fidel si ati solicitat deja mai multe microcredite de la Ferratum.

Acest articol a fost publicat în oferim imprumuturi rapide și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *