Credite nebancare de la FRFS

Printre companiile cu o rata a dobanzii de bun simt, ba chiar comparabila cu cele ale bancilor, este si Forza Rossa Financial Services. FRFS nu este o institutie financiara nebancara, ci un integrator de servicii financiare.

Cu alte cuvinte, semana cu un broker de credite, dar nu rasare. Diferenta este una foarte mare: daca un broker ofera clientului sau ofertele mai multor furnizori pentru o anumita categorie de produs, integratorul de servicii financiare ii ofera direct un produs atent selectat dinainte si care este de fapt cea mai buna oferta din piata la acel moment pentru clientul respectiv. Creditele rapide de la FRFS sunt acordate de Garanti Credite de Consum (marca sub care functioneaza RALFI IFN SA). Aceste credite pot fi de 10000 pana la 100000 de lei, pe o perioada de pana la 5 ani.

Si pentru ca vorbeam de dobanzi de bun simt, sa vedem care ar fi toate avantajele de a cumpara un credit de nevoi personale rapid de la FRFS:
– costuri de bun simt: DAE incepand de la 15.90% (dobanda anuala de 9.90%)
– aprobare ultra-rapida, in doar 24 de ore
– nu ai nevoie de avans
– esti consiliat de un consultant FRFS chiar la tine acasa sau la birou, tu avand posibilitatea in felul acesta sa economisesti timp pretios
– documentatie simpla si transparenta in procesul de acordare a creditului rapid
– poti utiliza creditul oricum iti doresti – nu esti limitat de o anume destinatie
– ratele pot fi, daca doresti, fixe si in lei, astfel ca nu vei fi afectat de fluctuatiile cursului valutar
– Se accepta o gama variata de venituri: salariu, venit din activitati independente, pensie la care se mai pot adauga venituri suplimentare din dividende, contracte de inchiriere, diurne, drept de autor
– poti chiar sa iti inchei o asigurare de viata
Dupa ce ai decis ca iti place FRFS, este bine sa afli daca esti eligibil. Un client eligibil pentru FRFS trebuie sa aiba intre 21 si 69 de ani, sa aiba vechime de minim 6 luni la ultimul loc de munca, sa poata justifica prin acte venitul sau si sa aiba un venit minim de 1500 lei/ luna.
Daca indeplinesti aceste conditii, atunci nu mai trebuie decat sa intocmesti dosarul. Aici ai nevoie de urmatoarele acte, in functie de tipul de venit pe care il inregistrezi:
• Copie act de identitate

• Ultima factura de utilitati

Angajati
• Adeverinta salariu
• Fisa fiscala
Pensionari
• Ultimul talon de pensie
• Decizia de pensionare
Persoana Fizica Autorizata
• Decizia finala de impunere pe ultimul an
• Autorizatia de libera practica
• Certificat de inregistrare fiscala
• Copie dupa registrele de incasari si plati pe ultimele 3 luni

Acest articol a fost publicat în oferim imprumuturi rapide. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *