Credite nebancare rapide fara garantii

Creditele nebancare rapide fara garantii au devenit o moda, atat in randul populatiei, cat si in randul institutiilor financiare. Acum nu doar IFN-urile acorda credite rapide fara garantii, ci si bancile. Unele banci chiar si-au format filiere separate cu statut de IFN.

Sa obtii un imprumut rapid de la o IFN este foarte simplu, intre trebuie sa fii constient ca te va costa ceva. Insa politica de creditare a institutiilor financiare nebancare este destul de permisiva si flexibila, astfel ca poti obtine un plan de rambursare a banilor potrivit posibilitatilor tale.

IFN-urile isi atrag clientii pentru creditele rapide, fara garantii, in special prin intermediul internetului. Ele pun la dispozitia clientului atat serviciul de creditare online, cat si serviciul de imprumut la domiciliu, in acest fel clientul economisind timp si energie.

IFN-urile sunt cu adevarat solutia salvatoare pentru persoanele care au nevoie urgent de bani. Dar mai ales, sunt salvarea persoanelor inregistrate in baza de date a Biroului de Credit. IFN-urile nu tin cont de experientele clientului cu alte institutii financiare. Fie ca ai fost client bun platnic, fie ca ai intampinat dificultati in achitarea ratelor pentru imprumuturilor luate, institutiile financiare nebancare iti vor oferi banii de care ai nevoie doar daca te incadrezi in cerintele lor, care sunt cu mult mai flexibile decat la banca. Desi aici dobanzile sunt cu mult mai mari decat la banca, totusi vei avea parte de intelegere si sprijin din partea consultantilor. Aici vei putea negocia un plan de returnare a imprumutului care sa te avantajeze cel mai bine. Poti chiar sa platesti rate fixe saptamanale, daca asa iti este mai usor.

Iata cateva date despre institutiile care acorda credite rapide nebancare:

Potrivit portalului Finzoom.ro, Citi Financial acorda credite rapide in lei pentru nevoi personale de pana la 65.000 lei, dar nivelul dobanzii anuale efective (DAE) platite de client este, spre exemplu, de 31,25% pentru un credit in valoare de 26.000 lei pe 5 ani la un venit de 2.000 lei.

Credex ofera imprumuturi rapide chiar si pana la 18000 lei, dobanda finala platita de client fiind de 39.8% pentru un credit pe o perioada de 4 ani. Aprobarea se face foarte rapid si simplu si poate fi obtinuta direct in magazine. Trebuie sa tineti cont insa si de faptul ca dobanda este mai mult decat dubla fata de cea la un credit de nevoi personale de la o banca.

Tot specialistii de la Finzoom.ro spun ca au cam disparut creditele rapide in acceptiunea obisnuita. Practic, in acest moment probabil doar Provident se mai incadreaza cu adevarat descrierii.
De asemenea, tot Provident percepe si cele mai mari dobanzi. Aceasta IFN are implementat serviciul de creditarea la domiciliu si acorda imprumuturi de pana la 2500 de lei, pe o perioada de 52 de saptamani, nivelul DAE fiind de 227%. Avantajul este ca ratele se platesc saptamanal, astfel ca sunt mult mai usor de sustinut. Mai mult, reprezentantii Provident vin la usa clientului pentru a percepe ratele la credite, iar pentru aprobarea imprumuturilor nu solicita decat prezentarea unui act de identitate si un document care sa dovedeasca veniturile obtinute.

Specialistii recomanda sa solicitam imprumuturi rapide de la IFN-uri doar daca exista o necesitate urgenta, care sa justifice solicitarea finantarii la astfel de dobanzi.

Acest articol a fost publicat în oferim imprumuturi rapide și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *