Credite rapide pe sume mici (microcredite)

Mai aveti ceva timp pana la salariu dar ati constatat ca nu mai aveti bani in portofel ? Pasta de dinti vi s-a terminat, din sapun a mai ramas doar o coaja si copilului ii trebuiesc ceva banuti pentru niste carti la scoala ? Nu stiti cum sa iesiti din acest impas ? Nimic mai simplu, apelati la microcredite, singurele care va vor aduce bani in buzunar. Simplu, rapid si usor aceste imprumuturi nebancare sunt solutia ideala pentru creditarea unor sume mici pe care le veti putea returna cu usurinta. O Institutie Financiara Nebancara demna de incredere este si Ferratum.

Pare ireal dar microcreditele sunt imprumuturi rapide, de valori mici care se acorda pe perioade scurte de timp si pe care ii veti putea returna fara prea mult efort. Desi procedura de obtinere este rapida, trebuie sa stiti ca microcreditele au costuri mult mai mari decat creditele bancare. Cu toate acestea sunt extrem de cautate si asta deoarece pentru obtinerea unui microcredit nu trebuie sa faceti mii de drumuri pe la sediile bancilor, nici nu va trebuie un dosar stufos sau giranti. Singurul drum pe care trebuie sa-l faceti este doar atunci cand ridicati banii, deoarece intotdeauna primul microcredit este pus la dispozitie in numerar in orice agentie CEC Bank. Pentru a intra in posesia banilor este suficient sa aveti la dumneavostra actul de identitate. In cazul in care nu sunteti la primul credit si ati mai apelat la astfel de servicii, banii pot fi transferati direct intr-un cont bancar indicat de dumneavostra, poate fi chiar si un cont de card. Solutia vine in sprijinul clientului si asta deoarece fie puteti retrage suma in numerar de la orice bancomat, fie platind direct cu cardul.

Daca aveti cel putin 24 de ani si un job stabil sunteti clientul ideal pentru un microcredit nebancar de la Ferratum. Puteti solicita un astfel de imprumut doar avand la indemana o retea de internet. Fie ca sunteti conectat la un calculator, tableta sau telefon mobil este suficient sa intrati pe site-ul www.ferratum.ro, completati datele online si in 24 de ore va puteti bucura de suma imprumutata. Daca nu sunteti la primul credit de acest gen si sunteti un client fidel si bunplatnic, situatia se schimba radical si doar cu un simplu SMS ati si obtinut banii doriti. Suma maxima pe care o puteti imprumuta este de 1290 RON dar de ea se pot bucura doar clientii care au mai solicitat microcredite de la Ferratum si au fost cu plata ratelor la zi. Primii creditori pot obtine sume mai mici dar la fel de prompt ca si colegii lor cu vechi state in Ferratum.

Dobanda la microcreditele de la Ferratum este zero. Cu toate acestea costurile sunt ceva mai mari decat daca ati solicita un credit bancar. Tocmai datorita acestui fapt, Ferratum afiseaza atat suma totala de rambursat cat si echivalentul costurilor in DAE. Este bine de stiut ca in functie de suma solicitata si aprobata, microcreditele pot avea perioada de rambursare de 15, 30 sau 45 zile. Cu cat suma este mai mare, cu atat si termenul de rambursare poate fi mai mare, dar nu mai mult de 45 de zile.

Acest articol a fost publicat în oferim imprumuturi rapide și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *