Credite rapide

In ziua de astazi oportunitatile apar si dispar cat ai clipi din ochi. Din acest motiv, atunci cand ai gasit una potrivita pentru tine, este bine sa nu o ratezi. Insa, uneori se intampla ca acea oportunitate minunata sa apara in cel mai prost moment posibil: atunci cand nu ai bani. Ce poti face in cazul asta este sa te gandesti de unde poti procura cat mai rapid sumele necesare investitiei.

Apelezi la rude si prieteni, insa exista posibilitatea ca nimeni sa nu aiba disponibila suma necesara. Apoi te gandesti sa vinzi rapid anumite bunuri…insa pentru ca vanzarea sa se intample repede, pretul tau trebuie sa fie unul foarte atractiv pentru potentialii clienti… Sai mai ai varianta sa apelezi la un imprumut bancar, dar si in acest caz ai de asteptat macar 2 saptamani pana primesti banii.

Asa ca nu iti mai ramane decat o varianta, cea salvatoare: un credit rapid la o institutie financiara nebancara (IFN). In felul acesta iti faci un credit rapid si profiti de oportunitatea care ti s-a ivit. Nu trebuie sa dai explicatii nimanui pentru ce anume ai nevoie de bani, nu trebuie sa convingi pe nimeni ca oportunitatea in care ai decis sa investesti este una reala, nu trebuie sa convingi pe nimeni ca poti inapoia banii imprumutati. Tot ce trebuie sa faci este sa suni la un numar de telefon, iar un agent al IFN-ului va veni direct la tine acasa pentru a te indruma. Sau sa completezi un formular si vei fi contactat de un consultant in maxim 60 de minute.

Conditiile de creditare sunt foarte relaxate. Nu trebuie decat sa ai intre 21 si 69 de ani, sa fii cetatean roman si domiciliul stabil intr-unul dintre orasele in care se ofera imprumuturi, sa ai o dovada a unui venit cert (fluturas de salariu sau cupon de pensie) si, eventual, un extras de cont de la orice banca din Romania. Venitul tau trebuie sa fie de minim 270 de lei sau 540 de lei pe familie, iar sumele pe care le poti obtine prin acest credit rapid sunt cuprinse intre 500 si 3500 de lei. Daca ai optat pentru serviciul de creditare la domiciliu, dupa ce ai fost indrumat de consultant si ati intocmit impreuna dosarul pentru creditare, in maxim 48 de ore consultantul tau vine direct la tine acasa si iti aduce banii.

Acum, ca ai obtinut elegant un credit rapid, te poti bucura linistit de oportunitatea care ti s-a ivit!

Acest articol a fost publicat în oferim imprumuturi rapide și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *