Creditul flexibil, ieftin si rapid de la Raiffeisen

Peste tot se spune si se scrie despre bancile din Romania ca sunt inflexibile, ca aproba greu dosarele, ca cer multe documente si multe altele, iar in mare parte lucrurile acestea reflecta realitatea. Insa unele banci comerciale au simtit aceasta nemultumire a clientilor si au inceput sa simta si amenintarea institutiilor financiare nebancare care acorda imprumuturi rapide la costuri tot mai mici si au inceput sa gandeasca produse financiare care sa se ridice la nivelul asteptarilor clientilor.

Raiffeisen, de exemplu, a scos pe piata un produs bancar foarte atractiv: Flexicredit. Dupa cum sugereaza si numele, este un credit foarte flexibil, care se aproba in doar 24 de ore pana la 15000 de euro (echivalentul in lei), pe o perioada de 6 luni pana la 5 ani. Iar pretul acestui imprumut bancar este ultra decent: DAE de la 12.51%. In plus, in functie de informatiile pe care le comunici consultantului, ai preaprobare pe loc. Un alt avantaj major il au persoanele care au imprumuturi contractate inainte de 31.10.2011 si care doresc sa faca refinantare, deoarece acestea au posibilitatea de a obtine imprumut pe 10 ani. Iar daca mai si incasezi salariul sau pensia prin Raiffeisen, ai dobanda preferentiala.

Pentru a obtine insa un imprumut rapid Flexicredit, trebuie sa stii ca sunt cateva conditii de eligibilitate. Fata de alte institutii financiare, nu sunt foarte stricte. Trebuie sa ai un venit lunar pe familie de minim 120 euro (540 lei), vechime la locul actual de munca de minim 3 luni, sa ai minim 21 ani si maxim 65 ani (la finalul creditului), sa nu figurezi cu restante in Biroul de Credite si sa poti justifica prin acte veniturile declarate. Veniturile care sunt luate in consideratie sunt: salarii, pensii, PFA, chirii, dividende, comisioane din vanzari (doar 50% din venit), drepturi de autor si contract de administrare.

Pentru a obtine un Flexicredit nu trebuie decat sa ai in dosar o copie a actului de identitate, factura de utilitati si adeverinta de venit/cupon de pensie.

Daca doresti sa contractezi un imprumut pe o perioada mai mare de 7 ani, venitul minim pe familie trebuie sa fie de 1500 euro.

Acest articol a fost publicat în oferim imprumuturi rapide. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *