Creditul Nume Prenume – pentru ce vrei tu

Bancpost reuseste sa-si surprinda intr-un mod placut clientii, punand la dispozitia lor un produs personalizat. Intr-o lume in care nici macar medicii nu se mai uita la tine cu atentie si in care suntem cu totii pusi la gramada, oferindu-ni-se solutii rapide si superficiale la necesitatiile noastre, Bancpost iese din tipare, i se adreseaza pe nume clientului si incearca sa il ajute sa isi implineasca visurile.

Astfel ca poti lua bani imprumut de la Bancpost prin creditul Nume Prenume pentru orice iti doresti tu. Fie ca vrei sa iti renovezi casa, sa iti iei o masina, sa ajuti un prieten sau sa refinantezi alte credite pentru a plati mai putin lunar, acum nimeni nu iti mai cere explicatii. Esti liber sa faci tot ce iti doresti tu cu banii.

Prin creditul Nume Prenume (adica iti poarta numele si iti este adresat doar tie) poti imprumuta intre 1500 si 40000 de lei intr-un mod foarte simplu si flexibil. In vreme ce alte banci percep taxe si comisioane pentru administrarea creditului, pentru analiza dosarului sau chiar si atunci cand vrei sa le inapoiezi banii imprumutati inainte de termen (adica sa rambursezi anticipat), la Bancpost toate acestea nu te costa nimic. Sunt absolut gratuite! Si, in plus, atunci cand pleci in vacanta, cand cel mic incepe scoala sau de sarbatori cand ai mai multe cheltuieli, sau oricand iti doresti tu, o data pe an, poti sa iti iei o luna vacanta de la plata ratei iar pentru asta nu platesti nimic.

Deja sunt multe lucruri pentru care nu platesti nimic, nu? Poate ai sa te gandesti ca daca tot ce am spus mai devreme este gratis, sigur se va gasi vreun cost mai ridicat pe undeva, dar nu este deloc asa. Iata un exemplu de calcul pentru Creditul Nume Prenume:
Sa zicem ca vrei sa iti redecorezi casa si ai nevoie de 15000 lei pentru asta. Daca vei contracta un credit Nume Prenume cu dobanda variabila, pe o perioada de 55 luni, vei avea DAE de 15,39%. Rata ta lunara va fi in valoare de 374 lei, comisionul de administrare cont curent va fi de 3.5 lei/luna, iar suma totala pe care o vei fi rambursat la finalul contractului va fi de 20769,50 lei.

Orice aplicatie pentru aceasta oferta va fi analizata conform politicii interne Bancpost si reglementarilor legale in vigoare, in baza documentatiei standard si a nivelului de dobanda aplicabil profilului de client. Asupra nivelului de dobanda aplicabil profilului de client analizat pot interveni modificari, atat in sens crescator cat si descrescator.

Asadar, aplica acum pentru Creditul Nume Prenume de la Bancpost si iti vei indeplini dorintele. Datorita procesului ultra-rapid de pre-aprobare, vei stii dupa doar 15 minute daca esti sau nu eligibil pentru suma pe care iti doresti sa o imprumuti sau la ce suma ai putea sa te incadrezi.

Acest articol a fost publicat în oferim imprumuturi rapide. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *