Cu ICredit banii iti vin rapid acasa

Faceti un exercitiu de imaginatie si inchipuiti-va ca stati relaxati, picior peste picior in fotoliu din living in timp ce priviti emisiunea preferata la televizor. Pe perioada reclamelor va atrage atentia un produs si constatati ca va place si ca vi-l doriti neaparat. Dar ce faceti daca buzunarul vostru este gol, bani pusi deoparte nu aveti, pana la salariu mai e destul iar promotia la produsul vizionat expira in 2 zile.

Rotitele din capul vostru incep sa lucreze, adrenalina creste dar solutia la problema tot nu apare si va intrebati de unde sa luati bani pentru oferta tentanta de la tv. Nimic mai simplu…de la ICredit. Doar apeland numarul de telefon al institutiei financiare si va si treziti cu bani in mana. Nu trebuie sa va ridicati din comodul fotoliu in care stati decat pentru a deschide usa consultantilor firmei financiare care va vor oferi tot sprijinul pentru a intra in posesia sumei de bani in mai putin de 24 de ore.

Atunci cand ai nevoie de o suma de bani si nu ai de unde sa faci rost de ea, singura alternativa o reprezinta un imprumut rapid de la o Institutie Financiara Nebancara, care sa-ti rezolve problema in cel mai scurt timp cu putinta. Una dintre cele mai cunoscute institutii de acest fel din tara noastra este si ICredit, care in prezent este unul dintre liderii de piata in industria de micro-credite. ICredit este cel mai rapid credit de consum din Romania, cu un serviciu de creditare simplu, convenabil, corect si transparent, cu cerinte minime si birocratie redusa. Aflat pe piata inca din anul 2005, ICredit a reusit sa castige increderea clientilor prin incredere, profesionalism si respect fata de toti cei care le solicita un ajutor financiar. Mai mult decat atat, toti cei care solicita un credit rapid de la ICredit beneficiaza de cele mai simple, rapide si convenabile solutii financiare, adaptate perfect nevoilor si specificului fiecarui client in parte.

Principala prioritate a celor de la ICredit este de a proteja interesele voastre, si va ofera spre creditare sume cuprinse intre 400 de lei si 4.000 de lei, bani pe care ii puteti folosi dupa bunul vostru plac exact pentru ceea ce va trebuie fara a da prea multe explicatii. Daca sunteti la prima creditare la ICredit trebuie sa stiti ca nu puteti obtine decat maxim 1.200 de lei, abia la al doilea imprumut puteti solicita maximul sumei, adica 4.000 de lei.Termenul de rambursare a datoriei il alegeti chiar voi si va trebui sa fie cuprins intre 6 si 36 de luni in functie de posibilitatile vostre. Restituirea creditului se face in rate saptamanale sau bilunare si fixe, astfel veti sti de la bun inceput ce suma veti avea de restituit la termenul stabilit. Ratele vor fi compuse din suma imprumutata precum si dobanda, fara a include nici un comision sau alte taxe asa cum se intampla in cazul altor imprumuturi nebancare. Daca atunci cand soliciti creditul poti sta comod in fotoliul de acasa sau de la birou, nici cand trebuie sa achiti ratele nu trebuie sa te deplasezi. Un reprezentant de la ICredit va veni saptamanal la voi acasa pentru a ridica banii datorati, astfel scapati de timp pierdut pe la cozi si ghisee.

La un imprumut de la ICredit nu ti se vor solicita garanti sau garantii ipotecare sau de alt tip, ai nevoie de doar 2 documente pentru a putea primi banii necesari. Nu iti trebuie decat copie dupa buletin sau cartea de identitate cu mentiunea „Conform cu originalul”, precum si o adeverinta cu venitul lunar in original. Asa cum v-am spus totul decurge cat se poate de usor, nu iti trebuie decat un telefon pentru a putea suna la ICredit sau o conexiune la internet pentru a putea solicita online suma dorita. In maxim 24 de ore veti fi contactat telefonic de un reprezentant al firmei si puteti stabili impreuna vizita acestuia la voi acasa. Reprezentantul ICredit va va ajuta sa intocmiti actele si sa completati cererea de creditare, toate acestea gratuit. Veti semna un contract de imprumut si iti veti alege singur modalitatea de rambursare a imprumutului. Dupa toate acestea primesti banii pe care ti doresti atat de mult pentru a-ti satisface nevoile in doar 24 de ore. Iar ca si exemplu iti putem spune ca la un imprumut de 800 de lei, pentru o perioada de 12 saptamani, costul total al creditului va fi de 1.089 de lei. Rata saptamanala pe care o veti avea de achitat este de 90.75 de lei. Asa cum v-am mai spus, alte costuri nu exista, in schimb Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 1.235%. Chiar daca DAE vi se pare mare, orice Institutie Financiara Nebancara care acorda imprumuturi rapide va practica o dobanda destul de ridicata. De regula, creditele nebancare acordate de IFN sunt mai scumpe decat cele bancare si au o perioada de rambursare mai mica decat la orice banca, insa usurinta cu care puteti lua aceste credite si rapiditatea in evaluarea dosarului fac ca multa lume sa prefere astfel de imprumuturi in defavoarea celor bancare.

ICredit se adreseaza in special omului de rand, celui cu venituri mici, fara mari posibilitati financiare, iar sumele creditului rapid vin ca o manusa acestor categorii de cetateni. Tocmai de aceea ICredit castiga tot mai mult teren in fata altor IFN-uri de acest gen, dar in special clientii sunt atrasi de faptul ca reprezentantii care le calca pragul casei pentru a-i informa cu privire la viitorul imprumut, sunt adevarati profesionisti care se adapteaza in functie de client. Mai mult decat atat se creaza o legatura stansa intre consultant si client astfel incat daca va exista un impas in achitarea ratelor, solutiile sa fie luate din timp in interesul ambilor parteneri. In astfel de cazuri, reprezentatul institutiei poate oferi o reesalonare a ratelor, astfel incat imprumutul sa fie achitat la timp. Totul se face in deplina transparenta, iar lejeritatea cu care ICredit acorda credite oricarei persoane eligibile, il face sa fie unul dintre cele mai de incredere credite posibile la ora actuala.

Acest articol a fost publicat în oferim imprumuturi rapide. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *