Cum pot obtine un microcredit rapid? Primesti bani in termen scurt

Daca ai nevoie de o suma mica de bani si nu ai de unde sa o procuri, Ferratum te ajuta sa-ti rezolvi problema simplu si rapid. Daca iti este teama de creditele bancare, e momentul sa te bucuri de un microcredit care nu are nimic de-a face cu un credit bancar. Nu esti inca convins ? In cele ce urmeaza iti vom explica pe larg despre oportunitatea obtinerii unui microcredit

Probabil va intrebati ce este un microcredit ? Este cea mai buna solutie pentru nevoi financiare mici si urgente. Cand vorbim despre sume mici facem referire la faptul ca sumele trebuie sa fie reduse in raport cu veniturile lunare de care beneficiati. Daca aveti o urgenta medicala minora, sau vreo defectiune in propria locuinta sau vi s-a defectat masina puteti solicita cu incredere un microcredit de la Ferratum.

Oricine poate apela la un microcredit de la Ferratum cu conditia sa aiba 21 de ani impliniti si un venit lunar stabil, astfel incat suma imprumutata sa poata fi rambursata in 45 de zile. Este de dorit ca microcreditul sa reprezinte doar o mica parte din venitul lunar al familiei pentru a fi siguri ca veti putea returna banii la timp. Primul microcredit pe care il solicitati de la Ferratum nu poate fi mai mare de 250 RON, astfel se incepe cu sume mici, pe termen scurt iar daca va dovediti a fi un bun platnic urmatoarele imprumuturi pot fi mai mari, suma maxima disponibila pentru un imprumut poate ajunge la1.290 RON.

Avantajele solicitarii unui credit nebancar rapid de la Ferratum sunt multiple, in cele ce urmeaza va vom prezenta doar cateva dintre acestea. In primul rand, acest microcredit reprezinta solutia rapida pentru o nevoie financiara urgenta, in maxima siguranta si confort. Discretia este un alt avantaj la Ferratum, plus faptul ca nu veti avea nevoie de nici un demers administrativ, nici o hartie, contracul de credit se semneaza electronic si se transmite prin e-mail. Tocmai de aceea, atunci cand cereti un astfel de credit o puteti face de acasa fara a va deplasa la vreun sediu de banca. Este suficient sa aveti acces la internet fie pe un smartphone, tableta sau calculator iar incepand cu al doilea credit este suficient sa trimiteti doar un sms si banii va vor intra rapid in buzunar.

Un alt alvantaj demn de luat in seama este faptul ca dobanda la microcredit este zero, dar nu si in ceea ce priveste costurile. Ferratum va prezinta clar inca de la inceput atat suma totala pe care o veti avea de rambursat cat si echivalentul costurilor in DAE. Dobanda anuala efectiva sau DAE este ceva mai mare la microcredite decat cea oferita la creditele bancare. In conditile in care dobanda la creditele acordate de Ferratum este zero, DAE este variabila in functie de suma si perioada de rambursare aprobate care nu poate depasi 45 de zile. DAE este calculata comform formulei legale asa cum este ea impusa prin legislatia in vigoare dedicata protectiei consumatorilor.

Acest articol a fost publicat în oferim imprumuturi rapide și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *