Firme care acorda imprumuturi nebancare

In contextul economic actual, in care bancile sunt tot mai pretentioase si acorda tot mai greu imprumuturi populatiei, s-au deschis si in Romania societati care acorda imprumuturi in conditii cu mult mai relaxate. Aceste societati sunt institutiile financiare nebancare.

IFN-urile nu pot lua depozite de la populatie, astfel ca ele nu au niciodata datorii catre populatie. Datorita acestul aspect BNR le permite sa acorde imprumuturi in conditii mult mai lejere, mai ales ca riscurile nerambursarii imprumuturilor de catre clienti sunt suportate in intregime de ele. Cu toate acestea, IFN-urile sunt supravegheate de BNR si pot desfasura, in conditiile legii, urmatoarele activitati de creditare:
a) acordare de credite, incluzand, fara se limita la:
– credite de consum,
– credite ipotecare,
– credite imobiliare,
– microcredite,
– finantarea tranzactiilor comerciale,
– operatiuni de factoring,
– scontare,
– forfetare;
b) leasing financiar;
c) emitere de garantii, asumare de angajamente de garantare, asumare de angajamente de finantare;
d) acordare de credite cu primire de bunuri in gaj, respectiv amanetare prin case de amanet;
e) acordare de credite catre membrii asociasiilor fara scop patrimonial organizate pe baza liberului consimtamant al salariatilor/pensionarilor, in vederea sprijinirii prin imprumuturi financiare a membrilor lor de catre aceste entitati, organizate sub forma juridica a caselor de ajutor reciproc;
f) alte forme de finantare de natura creditului.

Cele mai multe institutii financiare insa acorda imprumuturi rapide, in 24-48 de ore maxim, dar de valori micute si cu dobanzi foarte mari. Daca la banci veti putea contracta imprumuturi cu 20-30% DAE, dar intr-un timp mai lung si cu un dosar imens de documente, de la o institutie financiara nebancara veti putea lua un imprumut rapid, in maxim 24-48 de ore, cu un numar mult mai mic de acte si in conditii mai lejere.

De exemplu, Provident ofera credite nebancare cuprinse intre 500 si 3000 de lei tuturor persoanelor cu domiciliu stabil in Romania care au un venit stabil si au varste intre 21 si 69 de ani.
Indiferent daca un client are nevoie urgenta de bani pentru a achita o datorie, ori pentru a-si redecora locuinta, nimeni nu ii va cere explicatii cu privire la motivul imprumutului. Asa ca imprumuturile nebancare sunt o solutie demna de luat in calcul.

Pentru a face unul sau mai multe credite nebancare nu ai nevoie de giranti sau anumite bunuri materiale cu care sa garantezi, tot ceea ce ai nevoie este o copie dupa cartea de identitate si o dovada a venitului si poti lua in siguranta unul sau mai multe credite nebancare.

Poti lua rapid, cu doar 2 acte credite nebancare care sa te ajute sa rezolvi problemele urgente legate de finantele tale.

Acest articol a fost publicat în oferim imprumuturi rapide. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *