Flexicredit, un credit mai ieftin si mai rapid ca niciodata

Dupa ce numarul institutiilor financiare nebancare a inceput sa creasca vazand cu ochii si au venit pe piata cu oferte atractive pentru clienti, multe dintre bancile comerciale din Romania au luat masuri si au creat special pentru clientii care au nevoie de imprumuturi cat se poate de rapide, solutii avantajoase.

De exemplu, Raiffeisen a creat pentru clientii sai Flexicredit, un imprumut bancar cu aprobare rapida si la un pret decent. Asa ca daca esti in situatia in care ai nevoie urgent de bani, te poti baza pe Flexicredit. Poti lua imprumut pana la 15000 euro (echivalentul in lei), pe o perioada de 6 luni, pana la 5 ani (ba chiar pentru refinantarea creditelor acordata inainte de 31.10.2011 termenul maxim este de 10 ani!). Ti se spune pe loc, pe baza informatiilor declarate, daca te incadrezi sau nu pentru a obtine suma dorita (cu alte cuvinte ai preaprobare pe loc), iar acordarea creditului se face in 24 de ore. Exceptie fac situatiile in care aprobarea creditului nu se poate finaliza in 24 de ore din motive independente de vointa bancii. Foarte interesant este faptul ca vei primi prin SMS confirmarea aprobarii creditului, astfel ca nu trebuie sa astepti sa fii contactat de consultant sau sa dai tu o multime de telefoane pentru a afla statusul dosarului. De asemenea, Raiffeisen nu iti cere sa justifici modul in care vrei sa utilizezi imprumutul rapid. Daca vrei sa pleci in vacanta cu banii imprumutati, sau daca vrei sa faci un cadou valoros iubitei, poti sa o faci fara sa dai vreo explicatie. In plus, daca mai si incasezi sau vei incasa salariul ori pensia pe cardul Raiffeisen Bank, ai dobanda preferentiala. Si nu ai nevoie nici macar de garantii.

Iar daca pana acum pentru acordarea unui imprumut ti se cereau o multime de acte, acum trebuie sa stii ca pentru Flexicredit ai nevoie doar de cartea de identitate (copie+original), o adeverinta de salariu si de o factura de utilitati.

Chiar si cand vine vorba de gestionarea creditului lucrurile sunt foarte, foarte simple si avantajoase. In primul rand, in momentele dificile din viata ta, daca au trecut minim 6 luni de la acordarea imprumutului, poti sa amani plata a maximum 3 rate lunare. Un alt avantaj major este faptul ca, daca doresti, poti beneficia de asigurare de viata si somaj in conditii foarte avantajoase. Atunci cand doresti, poti sa schimbi scadenta de plata a ratei lunare la cerere, fara a plati vreo taxa. Un alt beneficiu este acela ca, daca incasezi salariul in alta moneda decat cea a creditului, ai parte de serviciul gratuit de Schimb Valutar Automat al ratei lunare. Astfel ca nu trebuie sa alergi in fiecare luna sa schimbi banii pentru rata. Cu Flexicredit poti sa iti administrezi foarte usor creditul, prin serviciul Raiffeisen Online si serviciul mobile banking Raiffeisen Smart Mobile. Prin acestea ai acces securizat non-stop la contul tau, iti poti plati rata lunara, iar prin serviciul SmartTel poti sa afli orice informatie despre contul tau de credit, oricand, la orice ora, prin SMS. Mai mult, daca esti de „moda veche” si nu esti tocmai in pas cu tehnologia, atunci Raiffeisen iti sta la dispozitie prin serviciul phone banking Raiffeisen Direct. Practic, apelezi gratuit numarul de telefon pus la dispozitie si ti se ofera informatiile necesare despre creditul tau si esti ajutat in efectuarea tranzactiilor.

Acest articol a fost publicat în oferim imprumuturi rapide. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *