Iei un credit rapid de la OTP si ai de castigat

Cand vine vorba de a lua bani imprumut, stim cu totii prea bine cum stau lucrurile, cum e sa pierzi vremea pe la ghiseele bancilor, asteptand la rand sa afli niste informatii, apoi cat timp pierzi ca sa constitui dosarul, apoi o eternitate sa primesti un raspuns si alta eternitate sa primesti banii. La OTP insa lucrurile stau diferit.

Nu numai ca s-a terminat cu statul la coada datorita consultantilor care vin direct la tine acasa sau la birou, dar si timpul de analiza a dosarului este unul record pentru o institutie bancara: in doar 24 de ore de la depunerea dosarului complet primesti raspuns!!!
Iata care sunt avantajele:

– primesti banii atat de rapid ca nici nu iti va veni sa crezi. La OTP Bank aprobarea este super rapida, se face in doar 24 de ore din momentul depunerii documentatiei complete.
– fara costuri pentru deschiderea contului curent
– fara comision lunar de administrare a creditului
– fara comision de analiza a dosarului
– ai posibilitatea sa inchei in contract de refinantare
– ai dobanda fixa pe toata perioada creditului
– ai 0% dobanda in fiecare a zecea luna a creditului, daca nu ai restante in cele 9 luni anterioare. – ai parte de consilierea unui consultant OTP Bank chiar la tine acasa sau la birou
– ai dobanzi de bun simt: DAE 15.06% (atunci cand optezi pentru dobanda fixa) sau 14.83% (atunci cand alegi optiunea cu dobanda variabila)
– poti lua imprumuturi rapide de pana la 66000 lei, pe o perioada de maxim 5 ani.
– sunt acceptate mai multe tipuri de venituri

Pe langa toate acestea, la OTP Bank poti castiga numeroase premii (bani, electrocasnice sau chiar achitarea creditului).

Pana la depunerea dosarului, ar fi bine totusi sa vezi daca esti eligibil pentru a lua imprumutul rapid dorit. Pentru creditul de nevoi personale de la OTP trebuie sa fii persoana fizica, sa ai domiciliul sau, daca esti cetatean strain, rezidenta in Romania (certificatul de rezidenta trebuie sa acopere perioada de creditare), sa ai maxim 65 ani la scadenta creditului, minim 18 ani, sa ai vechime la actualul loc de munca de minim 3 luni si vechime totala neintrerupta in munca de cel putin 12 luni si sa ai venituri justificabile cu acte.
Aceste venituri pot fi: din salariu, solda lunara, indemnizatii, sporuri, norma de hrana si alte drepturi cu caracter de continuitate, venituri din drepturile de autor sau din drepturile intelectuale, venituri din indemnizatii de conducere sau de cenzor, pensii din Romania sau din strainatate, venituri din rente viagere, indemnizatii de crestere copil, venituri comerciale (ex: prestari servicii, altele decat profesiile liberale), veniturile din profesii liberale, tichete de masa, salariul obtinut de cetateni romani in strainatate, veniturile navigatorilor obtinute in baza contractelor de navigare, venituri din contracte de management / administrare, venituri din comisioane incasate suplimentar fata de salarii.
De asemenea, daca doresti sa accesezi un imprumut mai mare decat iti permit veniturile tale, poti aduce un co-debitor. Acesta trebuie sa aiba acelasi domiciliu cu tine, fapt dovedit prin intermediul adresei de domiciliu din actul de identitate sau prin prezentarea unei declaratii pe propria raspundere cu privire la gospodarirea in comun.

Acest articol a fost publicat în oferim imprumuturi rapide. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *