Provident, serviciul la domiciliu: solicita un imprumut si poti primi bani rapid, acasa la tine

Compania Provident, cu filiale in principalele orase ale tarii, isi prezinta oferta ca fiind transparenta si solida. Conform sitelui www.provident.ro, este singura institutie financiara care asigura rapid imprumuturi la domiciliu.

Compania Provident, cu filiale in principalele orase ale tarii, isi prezinta oferta ca fiind transparenta si solida. Conform sitelui www.provident.ro, este singura institutie financiara care asigura rapid imprumuturi la domiciliu.

Incarcand sa va oferim imformatii cat mai complete in segmentul imprumuturilor rapide de bani, am luat la rand cela mai importante (sau, poate ar fi mai bine spus active) companii care ofera servicii de imprumut rapid de bani.

In capul listei i-am pus pe cei de la Provident datorita expunerii foarte mare pe care o au la momentul acesta pe piata: reclame in ziare si reviste, plicuri trimise acasa, prezenta constanta pe principalele canale TV.

Studiind siteul companiei, am selectat pentru voi urmatoarele fragmente care ni s-au parut elocvente:

Suntem singura institutie financiara din Romania care iti ofera serviciul de gestionare la domiciliu a creditului. Prin acest serviciu suplimentar, primesti bani in 48 de ore, chiar la tine acasa, iar ratele le platesti confortabil, de acasa.

Este foarte simplu sa soliciti un imprumut de la Provident. Completeaza o solicitare de imprumut folosind formularul alaturat sau suna la departamentul de relatii cu clientii. Un reprezentant al companiei noastre te va contacta pentru a discuta despre solicitarea ta si pentru a stabili vizita la domiciliu. Alege serviciul de gestionare la domiciliu a creditului si poti primi banii in 48 de ore, chiar la tine acasa.

Ce sume de bani poti lua cu imprumut?

Puteti obtine sume de bani cuprinse intre 400 la 3.000 de lei, fara giranti si fara taxe ascunse, fara birocratie. Ratele sunt fixe.

Poti solicita un imprumut rapid intre 400 si 3.000 de lei pe o perioada de 42 sau de 56 de saptamani. Nu ai nevoie de giranti sau de garantii materiale, iar banii vor fi virati in contul tau in 10 zile de la semnarea contractului.

Costul imprumutului este stabilit printr-un contract de credit foarte transparent. Astfel, stii de la bun inceput care este costul total si cum urmeaza sa rambursezi imprumutul. Nu exista comisioane ascunse, iar suma datorata nu poate creste.

Pe siteul www.provident.ro aveti la dispozitie un calculator online cu ajutorul caruia puteti analiza, in functie de ce suma de bani doriti sa obtineti, care vor fi ratele eventualului imprumut.
calculator online rate Provident

Cati bani urmeaza sa dai inapoi si cu ce dobanda?

Spre exemplu, daca solicitati un imprumut rapid de 2000 lei pe care urmeaza sa-i returnati in termen de 42 saptamani, rata saptamanala este de 62,33 lei, urmand ca la finalul perioadei sa achitati in total 2.617,60 lei.

Acest articol a fost publicat în oferim imprumuturi rapide. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *