Solutie rapida si sigura: Imprumut nebancar de la IFN

Intr-o vreme in care nici bancile nu se mai indura sa imprumute populatia, poate te intrebi de unde mai poti sa faci rost de bani rapid? Stii prea bine cum merg lucrurile la banca, alergi dupa un teanc imens de acte, aduci garantii si dupa ce astepti o saptamana sau chiar doua sa iti fie analizat dosarul, primesti raspunsul mult asteptat: RESPINS.

Vrei o solutie rapida si garantata?

Iat-o: imprumuturile nebancare. Acestea sunt sume de bani imprumutate rapid de catre institutiile financiare nebancare.

Ce inseamna rapid?

Inseamna ca primesti bani chiar si la tine acasa daca vrei asta in 24 de ore de la aprobarea cererii. Iar analiza cererii se face in 24 de ore. Adica, in cel mult 48 de ore de la depunerea cererii de creditare primesti suma de care ai nevoie (daca esti eligibil, bineinteles).

Ce inseamna eligibil?

Inseamna ca trebuie sa ai varsta intre 21 si 69 de ani, domiciliul tau trebuie sa fie stabil pe teritoriul Romaniei, iar venitul tau trebuie sa fie de minim 270 lei/lunar sau venitul intregii tale familii sa fie de minim 540 lei/lunar.
Ce suma primesti imprumut?

Poti primi un imprumut cuprins intre 500 si 3000 de lei.

Ce acte iti trebuie?

Ai nevoie doar de 2 acte. Da ai auzit bine Doar 2 acte: carte de identitate si fluturas de salariu sau o adeverinta de salariat din care sa reiasa salariul tau, sau, daca esti pensionar, este necesar cuponul de pensii.

Daca stii ca indeplinesti conditiile acestea, fii sigur ca banii sunt deja ai tai!

Imprumutul dorit este la doar 1 click distanta!!!

Acest articol a fost publicat în oferim imprumuturi rapide și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *