VIVA Credit – un credit rapid fara adeverinta de venit

Daca tot se spune ca visurile sunt facute pentru a fi indeplinite, atunci trebuie sa stim ca si imprumuturile rapide de la Viva Credit sunt facute pentru a implini visurile tale. VIVA Credit este o institutie financiara nebancare care acorda nu doar credite pentru nevoi personale, ci credite pentru visuri personale.

Daca vorbim de nevoi personale, trebuie sa recunoastem ca oricaruia dintre noi i se poate intampla sa aiba la un moment dat nevoie de o suma de bani imprumut. Iar cand nimeni nu te (poate) ajuta cu suma necesara pana la salariu macar, atunci VIVA Credit este o solutie super eleganta pentru a rezolva problema.

Insa in viata nu avem mereu doar probleme, ci mai avem si visuri. Iar asta este minunat! Pentru a le implini insa, de multe ori avem nevoie si de bani. Iar acum, ia gandeste-te: cati dintre cunoscutii tai te-ar imprumuta cu bani ca sa iti cumperi o vacanta, un ceas, un cadou…sau orice altceva??? Iti spunem noi: VIVA Credit! Pentru ca stim ca e greu sa economisesti luna de luna pentru a-ti implini un moft sau vis, stim ca oamenii, in general, cumpara emotional si mai stim ca mai motivant este sa iei banii printr-un imprumut rapid, rezolvi ce ti-ai propus, pentru ca apoi ii returnezi – doar ai obligatia contractuala si te simti presat. Iar la Viva Credit lucrurile se intampla extrem de simplu: totul este 100% online. DA! Adica stai acasa, comod la computer, scanezi actele, le trimiti si fix in aceeasi zi sunt si transferati banii in contul tau (daca ti s-a aprobat imprumutul, evident). Prima oara poti lua imprumut pana a 500 de lei. Dupa aceea, daca nu au fost incidente neplacute, limita poate ajunge pana la 1500 de lei. In orice caz, indicat este sa iei doar atat cat ai nevoie, nu mai mult!
Cu Viva Credit ai aprobare imediata daca ai mai luat inainte vreun imprumut rapid, iar banii iti sunt transferati in contul tau in cel mult 60 de minute dupa ce termenii contractuali sunt confirmati! Daca esti client nou, atunci aprobarea creditului va dura cateva ore (daca indeplinesti criteriile de eligibilitate) si, la fel ca in cazul clientilor deja existenti, se face transferul banilor in maxim 60 de minute de la semnarea contractului.

Sunt eligibile pentru a primi un imprumut rapid de la Viva Credit persoanele cu varsta peste 21 de ani, cu un venit stabil din salariu, pensie sau PFA si un cont bancar.
Documentatia este mai mult decat simpla! Nu ai nevoie decat de 1, maxim 2 acte, pe care clientul nou trebuie sa le transmita prin e-mail sau fax: copie carte de identitate si, eventual (daca e cazul) un extras de cont bancar complet pe ultima luna si/sau alte documente care pot dovedi bonitatea sa. Ceea ce este foarte util este faptul ca nu ai nevoie de adeverinta de venit, de giranti sau garantii. Iar pe langa toate astea, niciuna dintre conditiile contractuale nu se modifica pe parcursul contractului.
Un alt avantaj major este faptul ca nu ai niciun cost pentru analiza dosarului. De asemenea, pot primi un imprumut rapid de la Viva Credit chiar si persoanele care sunt raportate cu intarzieri la plata ratelor in Biroul de Credite. Atentie insa! Daca ai deja un imprumut rapid Viva, vei putea aplica pentru un nou credit abia dupa ce rambursezi integral creditul anterior.

Acest articol a fost publicat în oferim imprumuturi rapide. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *